Frisørerne

Azra

Jeg har været i branchen i 22 år og er indehaver af Frisørhuset Iris.. Jeg hjælper dig med klipning og farvning og en flot opsætning af dit hår til enhver lejlighed. Jeg hjælper dig med at finde din personlige stil og jeg kan gøre dig og dit hår til noget unikt. Enhver person har sin egen skønhed og det gælder om at fremhæve den. Prøv! Hos mig er intet umuligt, Jeg tør være anderledes. Arbejder alle dage undtagen onsdag. Jeg er desuden studiekredsleder for Sønderborg Frisørlaug og står ofte og mangler modeller til arrangementer eller til elever. Ring hvis du er interesseret. Vi glæder os til at tage imod dig i vores hyggelige og intime omgivelser, og vi sætter en ære i, at du er tilfreds. Bestil en tid og kom ind til hygge, dialog, forkælelse og høj kvalitet.

Miriam

– er vores søde nyuddannet frisør.

Miriam går højt op i sit arbejde, er meget positiv og har en god sans for de nyeste trends. Hun tager godt imod sine kunder og prøver altid at have en god dialog, så du går ud med lige det du ønsker.

Alberte

- er vores dygtige elev, som skal til svendeprøve inden længe. Alberte går meget op i sit arbejde og vil altid være sikker på at, du går ud af salonen med det bedste resultat. Alberte er kreativ og en skøn pige som elsker at være glad og kræse om sine kunder.

Nathasia

- er vores 2.års elev. Hun er en glad, smilende og udadvendt pige, som brænder for faget. Ved Nathasia kan man forvente en fuldendt service, hvor der bliver ydet bedst mulig behandling og rådgivning, samt kundernes væld værd.